tak paladin ma napriklad zaklad 90 mf, 100 tc, naramok dava 10mf , roba 10mf a parr a kladivo dava +10 mf a tc, takze v konecnom dosledku mas za pala 120MF,110TC, a 110 parr, ak si vezmes undeath mace + mistik mas 120mf,105tc,120 parr(nepamatam co presne dava u pala topko, myslim ze MGR a PARR)...s mace mas dost AR a aj slusnu DMG, avsak ja uprednostnujem kladivko, pretoze specialky su rychlejsie ako plusovky, takze s tym kladivom mlatis pomerne rychlo a ma to neuveritelny DMG.
sme boli parkrat stare shame v troch pal+mag+rang, pal so specialkou, rang so silverkou a bolo to urcite rychlejsie shame ako s 5 warami. paladin je super postava, to mate takeho drakobyjca, pavukobyjca a nemrtvobujca v jednom

nie ze by ste boli radi ze ma tieto zbrane, ale este breptate ze keby ich ma war tak dava viac DMG, ale vies co ti stich uniklo asi uplne na zaciatku tohoto celeho ? asi si nikdy nemal za pala specialku a hlavne si zabudol ze war specialky nema takze to nemozes porovnavat...a aj keby mal. to je akoby si porovnaval wara a rangera s lukmi

skus hadat kdo by viedol, no asi ten co s tym mava denno denne a prave paladin neni len mlaticka ale cosi viac, obcas si sadne nad nejaku knihu o magii a je tak trosku lepsi v obrane so stitom...ak sa ti tak strasne nepaci paladin ze sa nevies v poste o svojom chare vyjadrit dostatocne slusne asi to naznacuje ze asi ti nesedi char, tak si zaloz wara a potom mozno zistis ze ta tvoja postava ma na nic heal a ze bez clera nemas boost, tak zas budes lobovat o boost a stenu u wara. myslim ze teraz su postavy vyvazene dostatocne, niekam sa hodi viac war, niekam pal, niekam vamp...to ale neznamena ze tam nemoze ist iny char

na zaver asi jedna dolezita rada: prestan hromadit mamon v banke a vezmi si poriadny equip, zober par ressov a IM zvitkov a uvidis aky to je rozdiel