Ťažká záhada

Vaše problémy, rady a skripty týkající se tohoto prográmku

Ťažká záhada

Příspěvekod Legend Of Pain » stř pro 23, 2009 3:30 am

Zdravím, po vždy_nič_sa_nedejúcom logovaní, mi zrazu začalo yoko, pri skúseni spustenia hádzať tabulku typu

Kód: Vybrat vše
The client could not attach to the game server. It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again

Samozrejme, keď lognem čistého clienta a potom opať cez Yoko, tak to ide, len je to dosť nepríjemné, keď mám v dungu cc. Nevie niekto čo s tým ?
C9H13NO3
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Re: Ťažká záhada

Příspěvekod Baltik » stř pro 23, 2009 11:47 am

Legend Of Pain píše:Samozrejme, keď lognem čistého clienta a potom opať cez Yoko, tak to ide, len je to dosť nepríjemné, keď mám v dungu cc. Nevie niekto čo s tým ?

Pockej pred novym spustenim tak radove 20-30 sekund, pomaha to (i kdyz je klient "slitlej", nejakou dobu jeste v pameti je, coz Yoko zblbne)
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM

Příspěvekod Dave Lister » stř pro 23, 2009 3:00 pm

me se tohle zacalo dit asi pred pul rokem, nevim cim to je a nevim co s tim tak radsi neloguju vubec :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Dave Lister
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvekod Legend Of Pain » stř pro 23, 2009 3:31 pm

Baltik píše:
Legend Of Pain píše:Samozrejme, keď lognem čistého clienta a potom opať cez Yoko, tak to ide, len je to dosť nepríjemné, keď mám v dungu cc. Nevie niekto čo s tým ?

Pockej pred novym spustenim tak radove 20-30 sekund, pomaha to (i kdyz je klient "slitlej", nejakou dobu jeste v pameti je, coz Yoko zblbne)
Ale ja vždy čakám, ale keď som v dungu, tak samozrejme klikám cez yoko. Dostanem CC, musím lognúť clienta, následne počkať, potom zase yoko a až potom môžem hrať.. neviem čím to je, začalo to z ničoho nič a som bezzradný.. :?
C9H13NO3
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvekod Baltik » stř pro 23, 2009 4:53 pm

Ale ja vždy čakám, ale keď som v dungu, tak samozrejme klikám cez yoko. Dostanem CC, musím lognúť clienta, následne počkať, potom zase yoko a až potom môžem hrať.. neviem čím to je, začalo to z ničoho nič a som bezzradný.. :?

Vezmi stopky, zmer si jak dlouho ti trva lognuti a odlognuti toho cisteho klienta, a misto toho stejnou dobu v klidu vyckej a nic nedelej. Vsadim se ze se pak pres yoko lognes... :)
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM

Příspěvekod Stich » stř pro 23, 2009 9:43 pm

Legend Of Pain píše:Zdravím, po vždy_nič_sa_nedejúcom logovaní, mi zrazu začalo yoko, pri skúseni spustenia hádzať tabulku typu

Kód: Vybrat vše
The client could not attach to the game server. It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again

Samozrejme, keď lognem čistého clienta a potom opať cez Yoko, tak to ide, len je to dosť nepríjemné, keď mám v dungu cc. Nevie niekto čo s tým ?
toto mi tiez robi a neviem preco
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvekod Legend Of Pain » stř pro 23, 2009 10:09 pm

Stich píše:toto mi tiez robi a neviem preco
To je síce velmi pekné, ale mňa to vôbec nezaújma.

Kedže som s tým nemal nervy, tak som reinštaloval Ultimu a to je moje výsledné riešenie. Vuala.
C9H13NO3
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvekod Dave Lister » úte úno 09, 2010 5:10 pm

mam stale tenhle problem, nevite nekdo cim to muze byt? je to docela opruz, zvlast kdyz chytnu cc v dungu..

abych to upresnil:
spustim uo pres yoko, vyplnim login+heslo --> nejde lognout

kdyz ale nejdriv lognu bez yoka, v pohode nalognu, zas odlognu a kdyz to hned pustim s yokem, nalognu v pohode.. muzu pak libovolne odlogovavat a menit postavy, ale kdyz vypnu klienta uplne a znova spustim s yokem, opet nelognu a musim nejdriv nalognout cistyho klienta

tzn kdyz dostanu cc, musim lognout bez yoka, odlognout a pak az jde nalognout s yokem

zacalo mi to delat z niceho nic, zadny nastaveni sem nemenil..
hemeneks more gadzo vazelina!
Dave Lister
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvekod Rampa McKvak » úte úno 09, 2010 5:25 pm

Dave Lister píše:mam stale tenhle problem, nevite nekdo cim to muze byt? je to docela opruz, zvlast kdyz chytnu cc v dungu..

abych to upresnil:
spustim uo pres yoko, vyplnim login+heslo --> nejde lognout

kdyz ale nejdriv lognu bez yoka, v pohode nalognu, zas odlognu a kdyz to hned pustim s yokem, nalognu v pohode.. muzu pak libovolne odlogovavat a menit postavy, ale kdyz vypnu klienta uplne a znova spustim s yokem, opet nelognu a musim nejdriv nalognout cistyho klienta

tzn kdyz dostanu cc, musim lognout bez yoka, odlognout a pak az jde nalognout s yokem

zacalo mi to delat z niceho nic, zadny nastaveni sem nemenil..

Mam ten samy problem, man...
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter

Zpět na Yoko Injection